Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

9ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Μπορείτε να:

  • πλοηγηθείτε στη σελίδα "Σύλλογος" και να διαβάσετε το καταστατικό μας 
  • δείτε την σύνθεση του ΔΣ και να διαβάσετε τις αποφάσεις των συνελεύσεων
  • πλοηγηθείτε στο κάθετο μενού και να ενημερωθείτε για την ισχύουσα νομοθεσία
  • βρείτε χρήσιμους συνδέσμους που αφορούν τη παιδεία

 

 

Στις 13 και 14 Απριλίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνει το Παζάρι Αγάπης και Δημιουργικότητας. Όλα τα κέρδη θα διατεθούν για διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα παιδιά μας, άλλα και για την ενίσχυση οικονομικά αδύνατων οικογενειών του σχολείου μας.

Κατά την διάρκεια του διημέρου θα συγκεντρώσουμε ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια για τα δεκαοχτώ παιδιά της Κιβωτού που στεγάζονται στη γειτονιά μας ενώ την Κυριακή 14 Απριλίου θα κάνουμε παράλληλα μια Ανοιξιάτικη γιορτούλα βάζοντας τα παιδιά μας να φυτέψουν λουλούδια και δέντρα. Στο παζάρι θα διατίθενται εξαιρετικές χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα, βιβλία και άλλα.

Αλληλεγγύη και συλλογικότητα, είναι τα μόνα όπλα που έχουμε, σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η κοινωνία μας, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύπλευρη κρίση (αξιών, πολιτισμική και οικονομική). Απλά καθημερινά πράγματα, βοηθήστε έναν ηλικιωμένο, δώστε προτεραιότητα σε ένα πεζό, χαμογελάστε, πείτε καλημέρα. Η ευγνωμοσύνη και το χαμόγελο τους θα ζεστάνει την καρδιά σας και θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.

Δύναμη να συνεχίσουμε μας δίνει και σε  μας, το χαμόγελο της μητέρας, που το ανασφάλιστο παιδί της επιτέλους χειρουργήθηκε, έπειτα από παρέμβαση δική μας και της Ένωσης στο Τζάνειο. Το σφίξιμο του χεριού του πατέρα, που μας ζήτησε να σας μεταβιβάσουμε τις ευχαριστίες του για τη βοήθεια που προσφέρατε, όταν έμεινε τις γιορτές χωρίς ρεύμα (παρά το ότι το ποσό κάλυψε ένα μικρό μέρος της οφειλής), τα χαμόγελα των παιδιών της Κιβωτού, για τα ρούχα που τους προσφέραμε και για τα χρήματα που μάζεψαν με δική τους πρωτοβουλία τα παιδιά μας (μας βαλαν τα γυαλιά).

Πολλές μικρές πράξεις μπορεί να φέρουν μια μεγάλη αλλαγή. Για ένα καλύτερο και ποιό ανθρώπινο αύριο.

Σας περιμένουμε και ευελπιστούμε

για την συμμετοχή σας.

 

Πρόγραμμα

Σάββατο 13 Απριλίου

Έναρξη

09:00 -19:00

Κυριακή 14 Απριλίου

Παζάρι

Δενδροφύτευση

09:00 -19:00

10:00

O αύλιος χώρος του σχολείου θα είναι ανοιχτός και διαθέσιμος για τα παιδιά ενώ  θα λειτουργεί αυτοσχέδια καφετέρια)

 

Για το ΔΣ

Copyright © 2014-2015  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων @ 9ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά